Hesap silme
Uygulamadan silmek
- Nearway'i aç, Profil sekmesine git.
- En altta Hesabı sil seçeneğine dokun.
- Grup sahibiysen önce başka bir yetişkine devret.
- Onayla. Hesabın ve konum geçmişin silinir.
Neler silinir
Profil, konum geçmişi, cihazlar ve yerlerin silinir. Sohbette mesajların "Silinmiş kullanıcı" olarak kalır. Abonelik mağazadan ayrıca iptal edilir.